Halloweenfesten då...

Igår firade halloween av mig och mina vänner! Vi hade riktigt roligt. Själv var jag den som sminkade alla, fast jag tror jag spökade ut mig själv mest... ;) Bilder från igår då!!
Så såg alltså jag ut, och samtidigt ser ni min nya hårfärg som är lite askblond.... Isch... Haha! Den heter "naturblond" i alla fall och jag är riktigt nöjd!
Bilder från själva sminkningen:
Och lite senare...
OLD CATLADY ELLER VAD?! x''D
Otroligt fagra bilder, helt ofattbart! Jaa... Annars slutade min kväll i kaos, när de andra hade dragit iväg på krogen! Men ni ska veta att det var riktigt gott med mcdonalds klockan 2 på natten!! Tack alla underbara tjejer för en helhärlig kväll! Vi måste göra om det! Eller helgen i huvud taget! ;) Till alla er andra, ha en bra halloween nu, så ska jag också börja njuta av lovet!! :D
Korelius

Snabbt

Sitter här med färg i håret och väntar lite. Den ska typ sköljas ut nu, men jag kan skriva lite snabbt i alla fall! Jag har varit och fikat på rådhuskondiset idag och det var riktigt gott! Jag åt faktiskt frukosten där som bestod av massa smörgåstårta och småkakor! Mums säger jag bara! Jag ska fixa mig efter duschen och sedan åka iväg för att hjälpa folk med att klä ut sig för halloweenfest ikv. LEGENDARISKT?! Yep. Måste dra i alla fall, kanske slänger ut en bild på håret senare. Har lånat brors mobil under helgen, TACK ÄLSKADE BRODER!!!!!!

Korelius

Väntan...

Nu har det gått 10 dagar sedan jag skickade efter den satans mobilen och jag har fortfarande inte fått den!? Jag SKA ha den idag, annars kan jag stämma företagen som skickade skräpet >_<

Nu ska jag i alla fall bara äta och sen dra iväg till Louise på lite tjejkväll...! Over and out.

Korelius

Efter spelningen

Huga vad trött jag är! Vaknade omkring 10 ggr inatt och nån gång låg jag vaken riktigt länge. Hade bunkrat in mig i täckena med alla kläder på och bara däckat med katten på magen. SÅ trött blir man av en dag med skola och framträdande! Det gick bra i alla fall, nästan alla låtar satt perfekt, även fast det var lite klent repeterat... Vi gjorde det bra, synd att Jimmy inte sjöng i slutändan i alla fall. Nu sitter jag här och ser halvdöd ut och jag har bara dragit på mig nå sköna kläder. Dagens look: Gammalt smink och sängruffs. Hardcore.

Jag har för mig att Sofia hade bestämt sig för att följa med mig hem för att se till att min halloweenkostym blir klar så jag i alla fall kan vara med på något party. Det blev ett i alla fall efter mycket om och men. Oh! Btw så framförde jag mitt powerpointarbete om inkafolket (som jimmy så snällt hjälpte mig att fixa, då jag suger på pp <3) och det gick över förväntan! Jag kom ihåg mer än jag trodde och lärarna tyckte att jag verkade riktigt påläst! Som jag ju självklart var!!!

...

Nåväl. Packa mickar och lite sladdar och dra iväg till skolan på en, kanske 2 lektioner. Kommer tillbaka hem vid 11-13 tiden tror jag. Folket vill väl ha med mig på lunch innan jag får åka hem ;) Ha det bra alla, och om jag inte skriver mer idag så önskar jag en trevlig helg! Kommer vara upptagen ikv ;)

Jag ska också få min pojkvän att fixa så jag kan använda min cam igen. Hans fel..

Korelius

Rep

Snart kommer pojkvännen hit för att träna inför historiaprovet med mig tills i morgon. Vi ska även repa som bara den för att få till låtarna tills kvällen. Sitter redan och tänker på hur jag ska se ut, vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig och så... Håhå jag är så fåfäng :)
Idag fick Sofia sin present eftersom hon fyllde år igår och jag inte hade haft någon chans att fixa något. Jag gjorde maränger igår. Rosa vaniljhjärtan... hoho ^^ Hon gillade dem i alla fall!

Jag har nyss tittar på "cloudy with a chance of meatballs" och den var faktiskt helt ok! Rolig handling, några klockrena kommentarer, dock väldigt förutsägbar. Fast det får man nästan räkna med när man ser på filmer som barn också ska se! Åsså är det jag som alltid gråter i slutet av barnfilmer....

För er som inte visste det, så hände det en ganska rolig sak förra veckan! Jag har (för länge sen) varit med i en intervju som IOGT NTO har arrangerat om tonåringars alkoholvanor och så, och vad jag inte visste var detta:



Vem kunde tro att jag skulle vara på omslaget va? Haha! Och ja, vi ska spela på IOGT NTO och det är till för att de ska få in lite pengar :) Nu ska jag börja träna lite och i morgon kväll får ni en värdering över hur provet och spelningen gick ;)

Korelius


Beställningar och presenter

Nu har jag väntat i 6 dagar på mina nya mobil och självklart börjar abstinensen komma skuttande...! Jag har skickat sammanlaggt 17 sms sedan dess och det är vad jag vanligtvis skickar under en timme som mest under en vanlig vardagskväll! Hehe, jag är lite smått patetisk kanske....

Jag och pappa har varit och handlat idag!

Ååååh är så pepp inför halloween nu så jag nåstan spricker! Fick korsetten igår kväll också, men eftersom maria inte har någon kamera så blir de inge kort! (Och hon är oteknisk.. vet inte hur man använder webkameran utanför facebook...)

Nu ska jag läsa lite historia och kolla om jag kan ha provet på onsdag och sen blir det att träna träna träna med älsklingen när han kommer hit för på torsdag så har vi spelning! :D

Ni får ha det så bra, och kom ihåg att köpa godis till halloween nu då, annars blir det bus ;) Haha dålig humor...

 

Korelius

 


Cheese Balls!!!

Gissa vad vi köpte när vi gick till ICA idag? ;D Pepsi max :3

Idag har jag och Jimmy listat ut alla låtar som vi ska spela under framträdandet på IOGT NTO på torsdaga, och det blir en del att lära sig under de närmaste dagarna! Och nu sitter vi och ska spela lite Fable. Sedan ska det väl bli finmiddag a'la mia. Bacon å snabbmakaroneeeer!!! :D Jag är redan hungrig ):

Well well. Kanske skriver lite senare. Nu: FABLE.

 

Korelius


Barnens hus...

skola idag!! I ca... 10 minuter halv 9 på morgonen! Skulle bara dit och visa vad jag ritat typ sen vr det klart. :P
Jag och Jimmy åkte hem till mig och packade, sen drog vi iväg på äventyr med Sofia och Louise i klassen, till just Barnens Hus för att hitta lite halloweenprylar till utklädnader. Det var bara jag som köpte, de andra köpte bara godis! haha! Mina planer för min klädsel är Tim Burtons Corpse Bride. Jag och Jimmy ska vara Emily och Victor :) Jag har lite problem med hur jag ska göra kjolen och slöjan bäst, och håret på båda kommer nog bi lite svårt men annars ska det nog gå bra! Just nu sitter jag hemma hos Jimmy och mer eller mindre TRÅKAR mig till döds! Jag ska i alla fall kolla på Top Model nu, även om jag redan har sett avsnittet, men sen ska jag väcka tråkmånsen och då vill jag ha mat.  Jag är hungrig som en ko! Nåväl. Nu ska jag fortsätta med mina funderingar om kostymen... Har ni några planer inför halloween?
Korelius

Da båjfränd

Maria säger att jag måste skriva ett inlägg på hennes blogg och berätta om vad jag har gjort idag, men det tänker jag inte göra. :)

//Jimmy

Jobbigt

Idag har varit en sån där dag som man faktiskt skulle kunna klara sig minst lika bra utan. Mer eller mindre allt har gått fel och jag har kännt mig för nere för att ens göra någon läxa. Huga! Onödig dag indeed. Inte har jag någon mobil heller på någon dag. Hoppas jag får den i morgon och inte på måndag nästa vecka. Lagomt surt i så fall. Nu har det blivit kväll och jag är trött. (konstigt va?) men jag ska försöka få nånting gjort innan jag sover. Har jobbat upp mitt humör med lite Disney i alla fall! Hercules in my <3...! Även om jag gillar Hades... Haha! Jag ska läsa nån sida av dedär 60 som jag har innan provet i historia och sedan bädda ner mig och sova. I morgon kommer en lång dag tyvärr. Och inte kan jag lägga in några bilder heller eftersom jag inte har någon kamera utan mobil... Ni får nöja er med en tillfällig smådeprimerande text tills vidare. I morgon blir förhoppningsvis en bra dag!
God natt

Korelius

fest och förlust

Idag fyller Elin, Jimmys minsta lillasyster år!
Vi har åkt hit direkt efter skolan och varit med på inslagning, upprivning och bakning av kladdkaka. I alla fall jag, Jimmy har... Kollat på TV och ätit kladdkakan ;)
Nu är vi färdigfikade och inväntar mat. Kyckling och pommes... Mums!
Och dagens sorgliga. Som vissa av er vet, så har min mobil inte varit fullt frisk. Igår tog den sina sista andetag på Drömverkstan, sedan dog den. Helt. Kaputt! Poff borta!! Jag kom hem och efter 2 timmars argumentering om extrapriser, abonemangkrångligheter, klagomål från mamma (och muttrande från mig) så beställde vi en ny mobil som då ska komma om 2-6 dagar. Som senast kommer den då på måndag... Hemska tanke!! Detta är mobilen jag väntar på. En Samsung Galaxy s ll. Den kostade 4050 kr där jag beställde den ifrån i alla fall :)
Så om ni vill nå mig nu så får ni sms:a Jimmy tills vidare.. ;)
Korelius

inte som jag hade tänkt.

Idag när jimmy var påväg härifrån så ringde Tor och frågade om jag var sugen på kladdkaka.
"Nej det är jag nog inte"
"joho, klart du är sugen på kladdkaka! Jag och Kaspar kommer snart!"
"Ja men... Jaha.. eh ja..."
"Bra, då ses vi! Hej då!"

Och så var det bestämt! Tor och Kaspar kom hit med Tors nybakade kladdkaka. Den grabben är bra på å baka han! Karin och Johannes åkte inte till repet, så jag vågade inte riktigt åka dit så det blev inget med det heller... Hehe.. Sen kom åven Oskar hit på kvällssidan och vi satt mest och prata skit om allt möjligt och hade trevligt :) Nu sitter jag och försöker äta en frukt innan jag lägger mig. Har varit sjukt trött hela helgen. Tycker synd om Jimmy som har varit här med mig när jag mått så dåligt :(

Tack älskling! <3

Och jag önskar er alla en trevlig kommande vecka så skriver jag mer senare! God natt

Korelius

Ny blogg!

Nu har jag, men jimmy hjälp, fixat den nya bloggen som ska användas för mitt UF!

pabysart.blogg.se

Idag ska jag inte göra speciellt mycket... Vi ska kanske iväg till Gustav för att kolla på film ikväll, men annars vet jag inte om det blir nå "görande" idag. Vi ska kolla på gamla repriser av tvprogram haha! Nu kollar vi på "pengarna på bordet" och ska äta lunch snart. I alla fall...
Ha en trevlig helg och drick med måtta!

Korelius

Dagens och Brandstationen

Såhär ser jag ut idag:


erkänn att ni älskar min pandatröja lika mycket som jag gör! Den har till och med en panda bakifrån på ryggen! :D Köpt på Sweden Rock shop
Ni borde kolla in desar nya kollektion av vinterjackor/kappor! Jag tror nog jag ska spara mig till en snygg jacka nu tills att det blir riktigt kallt ute. Ja... Snön är inte många dagar away nu inte.

Vi var på brandstationen idag också!!



Och det är jag på en brandbil! :D Vi gjorde inte speciellt mycket. Lärde oss om hur fort bränder sprids typ. Well. Jag ska rita nu, tro det eller ej! Vet inte riktigt var det blir, men något ska det bli! Ni får ha det så bra tills dess!

Korelius

fika och jobb

Igår var en otroligt stressig, men ändå underbar dag! Jag lyckades göra 2 block, vilket ett av kom jag på nu att jag inte kom ihåg att knäppa kort på, men det blir nog bra ändå ;)
Var hon min vackra väninna med hennes block, och hon blev jätteglad faktiskt! Och jag tänkte faktiskt lägga upp en bild på mig idag eftersom jag hade lite roligare kläder (kanske inte färgmässigt) på mig idag, men nu har jag redan duschat och tagit på mig pyjamasbyxorna!

Jag hittade även ett nytt sms-program och en bakgrund som mer eller mindre hör till, till min android-mobil idag! Här är länkar:
Chomp:sms add-on
notification bubbles live wallpaper

Jag ska fortsätta på mitt kulturarbete i skolan om inkaindianer ikväll och även skapa en blogg för mina block. Och jag vill även få lite ritande gjort idag. Då skulle det kännas skönt och att jag har fått allt jag vill få gjort, gjort! Så det blir en bild på emelie med hennes block som en sista bild för att fira henne. :)

Korelius


GRATTIS

Grattis Emelie 20 år!!!!!! :DDDDDDD

/Korelius


och 20 år

God morogn! Jag har ungefär 5 minuter på mig att skriva och vara utanför dörren och då kommer jag ändå en halvtimme sent till första lektionen... Hehe. Så blir det när man inte hör alarmet... "alarmet tystnade efter 10 minuter" stod det på mobilen när jag kollade. Insåg just att jag missat den andra och tredje bussen till skolan också x)

Vill i alla fall passa på att gratta min vän som numer är mer distant än förr. Radarparet för ca 7 år sedan i alla fall ;) Ska dit och fika lite med hennes familj idag. Så... Grattis gumman! Systemmyndig!

 

Japp. Fin gammal bild där vi klappar en stubbe. Och nej. Vi är faktiskt inte dumma i huvudet eller skruvade, det är en speciell stubbe. Vi har gått under dedär trädet i måååånga år och gubben hade precis huggit ner trädet. Lågt. Men grattis gumman, ha en trevlig födelsedag!

 

/korelius

50 år i morgon

Ja såhär ser man ut idag...


För att just satt mig upp i sängen efter att ha vaknat för typ 25 minuter sedan ser jag helst okej ut enligt mig. Trots mit utsmetade smink och ruffsiga hår! Jag hann ju inte ta några kort på mig själv igår pga stressat schema när jag väl kom hem från Jimmy och skulle iväg på festen, men jag fick då höra att jag blivit "stor och vacker sen sist" Haha!

var på min extramammas 50årsfest igår kväll och skulle bara stanna tills efter middagen, var sjukt opepp... Jag kom hem klockan 1 någon gång. Födelsedagsbarnet (på  måndag egentligen)



Ser ni påsarna på bordet? Jag antar att ni vet vad de används till...





Min kusin och mina bröder. Fina va?! Vi hade i alla fall jätteroligt och det gick bra att komma hem och allt.

Det är även magsjuka som går här hemma... Jätteroligt eller hur? I fredags var det min lilla kusin som kräktes. Och igår började pappa. Och här sitter jag och mer eller mindre väntar på att bli sjuk även fast jag inte kan det. Jag har aldrig haft magsjuka och jag har tagit vitpeppar så jag borde inte kunna bli sjuk. Själv har jag bara så ont i halsen för allt skrikande igår! Idag är det pepp inför revyrepet... Och jag måste lära mig mina repliker!!! Får börja träna nu snart... Men ha en lugn och trevlig söndag så gått ni kan!

Korelius

Ny leverans

Här är blocken jag har gjort i måndags:




Erik har inte fått sin än, men jag tror han blir nöjd! (Det är min engelska/svenskalärare) Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli liiiite mer så jag kan möta pojkvännen som är påväg hit. Vi ska väl bara titta på tv och mysa som vanligt, om nu inte han har tagit med sig gitarren hit så vi ska träna. Nåväl. Det blir nog bra. Mer uppdatering i morgon, då ska jag göra fler block också! Ha det så bra tills dess!

Korelius

Chokladmani

Jag är äckligt sugen på choklad just nu. Sitter för övrigt i skolan nu när den har slutat. Jag och Sofia väntar på Louise så vi kan gå ner på stan och köpa choklad och en liten present till pojkvännen eftersom vi firade ett år tillsammans i förrgår! :) Senare idag ska jag lägga in en bild på nyaste böckerna jag gjorde då också, men eftersom jag inte har kunnat gett ut dem har jag inte kunnat lägga ut dem här heller. Händer inte mycket... Så ni får en fin bild istället! :D Mad paintskills....!!



Korelius

Klar!

Nu är klockan så gott som 12 och gamla som vi börjar bli har vi varit trötta i minst två timmar, men jag ville bli klar med skrivbordet.. ;) Nu går vi och lägger oss!

God natt

Korelius

Utflykt?

Idag vid frukostbordet:
Jag- är det något bra på tv idag?
Jimmy- vet du älskling?! Vi åker på en utflykt!! Jag har kollat bussar och allt, passar perfekt!

... så vart åkte vi?

McDonalds... Jimmy hade tydligen blivit sugen på glass när vi satt där och åt frukost.


Visst har ni aldrig sett något så sött? Hehe eller inte ja... I mina skalbagge-glasögon! Vi var i alla fall på Mcdonalds och han åt glass och bjöd mig på en riktigt god muffin! Sen åkte vi hem och började med middagen efter ett tag. Kyckling och pommes. Lätt och gott! Vi har också stylat om mitt skrivbord. Fint va?

 

Den är fortfarande under konstruktion.. Jag ska fixa nya ikoner till snabblänkarna åt vänster och fixa dit en snygg klocka. Men bilden är väl helt underbar? Tror jag nästan blir lite kär.. ;)

Nu sitter vi och tittar på Iron Man, efter att ha sett något program på ettan där olika trollkarlar tävlar mot varandra i trick på ettan. :)
Killen tjatar om att jag ska baka en kladdkaka åt honom...

 

Korelius


RSS 2.0