Nu FAN ska det bli ändring!

Nu har jag tröttnat på alla halvhjärtade försök till att fortsätta med min blogg så nu blir det ändring fö gott! Jag vet att mina typ... tre senaste inlägg har varit ca sånnahär inlägg, men nu ska jag ge mitt ALLT (typ) på dehär. Hupp hupp. 

Idag är det söndag i alla fall, och söndagar är min officiella pyjamasdag! Alltså, idag får jag se ut precis som jag vill, klä mig som jag vill och skita i att sminka mig för det är söndag, en dag för avkoppling och... Ja lets face it. Plugg. Just denna söndagen är lite mer pluggig än vanligt eftersom vi har prov på ca 13 sidor artister + låtar. Och vi ska kunna 2 låtar tills i morgon. Det känns ändå lätt lugnt.
Låtarna för denna veckan är:
Can't fight the feeling - Mothers finest
Piece of my heart - Janis Joplin

Och den sista kommer jag inte ihåg vad den heter faktiskt! Har du sett Nile city? då har du hört den i alla fall! 
Annars har jag haft en givande pyjamasdag med plugg, matlagning med grabbarna och SEGAspelande. Och såklart godisätande! Min mobil funkar inte och jag ska försöka se detta som en gyllene tillfälle att utvidga mina vyer till något mer än bara mobiltokig och nolife-er som Kevin så snällt pekade ut mig som. Så hipp hurra, nu ska Maria lära sig leva livet som mobillös! (förhoppningsvis inte allt för länge)

/korelius

RSS 2.0