Pengar....!

Ja, nu har jag äntligen fått pengar, första gången sedan sommarlovet började, och det kunde inte kännas mer förjävligt! Jag har redan spenderat 400 kr...

I förrgår började jag få yrsel under dagen och märkte att jag inte riktigt "hängde med" när jag skulle sätta mig ner eller vända huvudet åt något håll snabbt. Tänkte inte mer på det... Sedan på kvällen hemma hos Jimmy började jag må illa (som jag visserligen gör varje kväll mer eller mindre) men det blev värre. Lyckades tillslut somna. När jag vaknade på morgonen så mådde jag ännu värre och var jätteyr när jag satte mig upp. När jag satte mig i bilen påväg hem så tog pappa på min panna och konstaterade att jag hade feber. Självklart. Nu är man sjuk också! Jag har inte tid för sånt tjafs egentligen...! Kom hem och sov till 13:40 och sedan har det blivit liite bättre.
Mår lite bättre idag i alla fall, även om illamåendet ligger kvar mer eller mindre och yrseln kommer och går.

Idag tog jag mig till skolan i alla fall och hade ätit frukost, så jag hade lite bättre förutsättningar idag! Var mycket med Sofia, vilket verkligen uppskattas! Finns inte många vänner som hon inte! Jag har ungefär 2 riktiga tjejkompisar, och jag är med dem ALLDELES för lite! Vi satt i kaféterian ett tag och hon knäppte många fina.. Bilder x)


Vi gick också och brände lite pengar... Jag var tvungen att köpa ny foundation, men det fick bli lite mer än bara det... Hehe. Typiskt mig ;) Men alla tre var på specialpris i alla fall!


Concealer super stay 24 h (loréal paris) 89 kr
Foundation super stay 24 h (loréal paris) 119 kr
Mattifying powder antishine (isadora) 99 kr
Måste säga att det är jättebra kombination! Jag testade lite på knät (varför vet jag inte) och duschade. Efter duschen så var det fortfarande kvar!

Hon följde med mig hem till Jimmy också efter att vi shoppat det och godis.
Nu på kvällen har pontus kommit hit, och vi var och åt på sandarnepizzerian, som faktiskt har enormt god mat! Idag blev det kycklingtallrik för min del, och det var den godaste kycklingen jag ätit ute någonsin! Nu sitter Jimmy och Pontus och leke med sina mobiler och jag skriver av mig rejält på bloggen... Hehe... Jag ska sluta nu i alla fall, så ska jag se om jag kan få pojkarna att hitta på något! ;)

Trevlig helg, och drick med måtta!

Korelius

Vad nu

Jag har nu suttit mer än länge och försökt hitta på vad jag ska skriva om idag... Men inte fan tycker jag att jag kommer någon vart eh! Nu måste jag springa till bussen helt plötsligt också för Jimmys familj vill spela kort med mig! Gulliga dem... :3 utom Åke, för han bara retas!! ;)
Ni får ha det så bra!



Korelius

Som lyckligast

Utdrag ur tidningen "helahälsingland"


kanske lite vila.

Igår spenderade jag hela dagen med att göra block som vanligt! Tänkte visa er lite ytligt vad jag gör :)

Här är några böcker som jag redan har gjort:




En bok tar i genomsnitt 2 timmar att göra. Allt beror ju på hur pass mycket jag behöver förbereda, klippa, tänka och så innan. De kostar 70 kr styck och vid varje bok köpt ger jag 10 kronor till barncancerfonden. Såhär ser det, mer eller mindre, ut där jag arbetar. (NÄR jag arbetar)

Idag har jag varit i skolan, så så säge jag för jag var verkligen bara där. Vi hade ingen lektion, men det fick vi inte reda på förens vi faktiskt var där xD Jag är nu hemma och ska kanske måla lite på en tavla, eller spela dataspel. Det lutar mer åt datorn faktiskt!

 

Korelius


Once again

Nu har det tagit sådär sjukt lång tid för mig att uppdatera igen, så förlåt! Nu är det dags att Maria rycker till sig och börjar skriva igen. Jag har haft fullt upp med Ungföretagsamheten där jag gör egna anteckningsblock och så småning om kanske äver ritblock ;) Jag målar även tavlor till en utställning som ska hållas i mars, samt har fullt upp med skolan och socialt är det mer eller mindre kaos! Inga bilder just nu eftersom jag sitter i skolan och egentligen har teorilektion, men jag LOVAR att jag ska lägga in lite bilder, både på några böcker jag har gjort och på tavlan som jag är i full gång med! Jag tänkte att jag även skulle visa en steg för steg guide hur jag gör böckerna! Sitter även och tänker på studentbalen... Själv har man redan bestämt klänning och hur man ska se ut i allmänhet, så nu är det bara att skaffa allt som ska skaffas! 

Längtar tills jag kommer till Drömverkstan för att kunna göra fler böcker! Jag tjänar ju ändå 60 kr på dem! ;) De tar ungefär 3 timmar styck att göra när jag inte jobbar frenetiskt... Haha! Jag ska i alla fall dra mig till att skriva lite noter och spela lite på pianot och kanske på nån gitarr, sen återkommer jag antingen senare idag eller i morgon! Ha det så bra allesammans.
//Maria

Tidig dag

Slutade i skolan nyss, alltså 11:15. Vi har kollat lite på vad vi ska göra under skolfotograferingen och så, och haft musikteori. Visst låter det som en ytterst jobbig dag? ;) Nu är jag hemma, ska göra mig lite nudlar och sätta mig för att kolla på "my life as Liz 2". GRYM serie!

Ungefärsom alla andra serier på mtv som handlar om nån tjej, bara det att det fatkiskt handlar om hon, dendär tjejen som inte är populär, som gillar star wars, lasersvärd, robotleksaker och konst. Det ligger en helt underbar sarkastisk ton över hela serien så se den!

Hör mitt vatten koka, så jag ska springa iväg igen. Sedan blir det min allra första arbetsintervju! Pepp pepp!! :)

Korelius

dagen efter...

Shit vad jag jobbade igår! Inte med läxor eller annat "riktigt" jobb såklart, men ändå! Jag höll igång 5-6 timmar för att fixa present till min vän Kaspar som igår fyllde stora (litet) sjutton år! Ni får kort på det senare, jag har inte kunnat fixa sånt än eftersom han kanske skulle kolla bloggen nu när han råkar vara riktigt nyfiken av sig! Sitter fortfarande i skolan efter en halvt tråkig, men ändå helt okej dag här på staffangymnasiet. Historia och kulturhistoria. Det är 20 minuter tills jag ska gå härifrån, så jag mest väntar ut tiden och tänkte att jag lika gärna kunde skriva lite ;) (hör jag inte att Wictor har snott mina trumstockar för att härja lös på trumsettet i rummet intill också??) Stort straff väntar om han har sönder dem...! Hoho, jag ska i alla fall gå och kolla om han har dem och se till att de hamnar i mitt fack när han är klar, eftersom trumstockar har en tendens att ofta försvinna här om man lämnar dem utan översikt ;) Ni får ha det så bra så länge, vi ses på andra sidan kladdkakan!

Korelius

RSS 2.0