Filmkväll

Det är vad som ska hända ikväll i alla fall! Det har varit mycket lite att göra så jag har faktiskt ingen som helst anledning till att inte ha skrivit, så jag säger helt enkelt bara förlåt, jag ska bättra mig! Hittade en liten bild som jag har ritat för nåt tag sedan..



Jag hade tänkt att visa en bild till om vad jag och min pojkvän gör på kvällarna... Medans vissa par kollar på film, eller tar promenader eller så, så sitter faktiskt jag och min Jimmy och spelar sällskapsspel. I tre kvällar spelade vi chicago med hans familj eller vändtia. I förrgår kom vi på en annan lysande idé...


Japp. Alfapet, strips och cola klockan 3 på natten = hårdrock deluxe!

Såhär ser jag ut idag:


En viss liten tjej behöver färga om sitt hår..?! Vi drog iväg till pizzerian och åt kebabtallrik idag. Mums! Pontus orkade inte göra någon middag så han bad oss desperat att följa med och äta pizza med honom. Nu ska vi snart gå hem till honom och titta på film. Jag skulle gärna vilja se tangled igen.. Ni som inte sett den måste!

Nu ska jag dra bort grabbarna från deras dator som skriker ozzy och mötley för tillfället...! Ha en trevlig lördag, och drick med måtta! ;)

Korelius

Fattig

Det ordet kan man faktiskt ta på två olika sätt! Jag har gjort fattiga riddare igen som blev riktigt goda! Använde ett annat recept denhär gången utan mjöl med 1 ägg och 2 dl mjölk ist eftersom Jimmys mamma var i brist på ägg ;)



Jag har även börjat se ett mönster i konstigt beteende hos katterna... De sover väldigt udda och frågan är, kan det verkligen vara så skönt som katterna verkar tycka att det är?

Kvällen ska ägnas åt att kolla på Rango, ännu inte har blivit av! Senare kanske man kan få Rigmor att vara med på ett parti kortspel som inte blev av igår heller...! Jag ska även försöka, inom snar framtid, börja på en ny kategori på bloggen som ska kallas "konst" eller dylikt. Alltså: Maria ska försöka komma igång med att rita och måla igen! Den ni! God kväll på er och ha det så mysigt ni bara kan för det förtjänar ni!

Korelius


Regn och åska

Ja, det har inte varit speciellt bra väder de närmaste dagarna. Här har det åskat ca 50% av de två senaste dygnen och regnar ca 70% av dem... Nog med procent! I förrgår natt så bestämde jag mig att vi borde göra oss av med en del av mjölken som snart skulle gå ut så jag testade att göra fattiga riddare! Jag tänker alltid franska riddare av någon anledning...

För att vara första gången tycker jag att de blev jättegoda! Borde göras igen dock. Det roliga med fattiga riddare är att de inte ens smakar som bröd när de är klara utan mer som plättar med kanel och socker. Lägger upp receptet så ni också kan testa!

Ingredienser:

6 skivor toastbröd
2 st ägg
1.5 dl mjöl
1.5 dl mjölk
socker
kanel
smör

1. Blanda äggen och 1dl av mjölken

2. Tillsätt mjölet lite i taget med resten av mjölken

3. Doppa bröden i smeten ganska länge så de suger upp den ordentligt.

4. Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Stek brödskivorna i smöret.

5. Strö över socker och kanel, eller blanda på en tallrik och doppa bröden på varje sida och servera!


Såklart finns det massor med olika varianter och vad man ska blanda fört and so on, men jag tycker att detta fungerade jättebra och blev riktigt gott!

Gårdagen spenderades mestadels framför tv:n, men vi handlade lite och lagade god mat också!
Idag har vi dragit oss till pojkvännens och just nu sitter jag i hans säng och kollar på 4+ där de tydligen har 4 timmar matlagning. Älskar matlagningsprogram och har gjort det sedan jag var liten! Nu ska jag kolla vidare på Jamie Oliver och vänta på maten för detta får verkligen igång kurret i magen!


Korelius


Glad trött mig

Min pojkvän kommer äntligen hem från sin semester med familjen och som jag längtat! Jag tror jag ska duscha och laga mat. Pokémon får vänta lite till... Ikväll ska vi nog kolla på nya Johnny Depp-filmen Rango som handlar om en Kameliont som försöker hitta sitt rätta jag men hamnar mitt i vilda western!

Hej så länge!

Korelius


a touch of paradise










Dreads till vän

Drog som sagt till bussen klockan 8 och kom till tågstationen 45 minuter innan tåget kom. Förberedd som man är, så tog man med en bok att läsa under väntetiden! Kaspar kom och vi drog iväg till Gävle för att gå in till frisören.


Ni ska veta att det gör ont! Kaspar satt och gjorde miner ungefär hela tiden och gnydde lite då och då...! Det tog 6 timmar och lite löshår, ganska mycket tålamod och mycket väntande från min sida, men det blev ju bra tillslut! :)

Jag passade såklart på att gå på stan en snabbis när han satt där, så jag gick in på Redrum, en goth/rock/punk-affär. (samlingsord: alternativ) och fixade mig äntligen en ny spiral!

Detta blir min sista shopping nu på sommarlovet, och jag MÅSTE lära mig spara på mina pengar... Måste måste måste! Nu ska jag vänta på att Rango ska ladda klart så jag kan se den! Japp. God natt!

Korelius

tidig gävle!

Nu har Kaspar fått mig att göra en jobbig sak för mycket! Att han kommer hit på dagarna och tvingar mig ut ur pyjamasen för en promenad är en sak, men att tvinga upp mig klockan halv 7 på mornarna för att åka till gävle för att sitta och titta när han skaffar dreads? Hoppas de har en soffa i studion coz there is going to be som heavy sleeping!

Ähum...! Mia med de biffiga armarna!! Hehh... Försöker att se ut som folk i alla fall. Nu ska jag skynda mig att äta frukosten så jag hinner till bussen, orkar INTE gå till tågstationen! Jag ska faktiskt orka gå i Gävle också, så allt för mycket gående vill jag inte ha innan. Ni får ha det så bra!

Korelius

jag skrek: poesi!

Ny dag, nya bekymmer som de säger! Nejdå, idag är en härlig dag med sol och värme och snart bra vänner!



Än så länge har jag bara städat lite och klippt lite gräsmatta och solat idag. Sen drar det iväg för att bada med Tor och Oskar! Vart vet jag inte dock, men det är ett senare problem. Drar ut igen och solar vidare, som ni ser så har jag en bländande vit kropp som måste åtgärdas!

Hej så länge!
Korelius

Gävle


Drog till Gävle lite smått spontant idag, och det var ju trevigt med trevligt sällskap! Vädret kunde ha varit bättre då det har regnat mer eller mindre hela dagen, men sånt står man ut med. Själv såg man ut ungefär såhär idag:

Nu såhär på kvällen har jag Emelie här med mig och vi spelar Pokémon och kollar på film. Allmänt gör ungefär ingenting. :)

God natt!
Korelius

Fashion baby

Ja, dagen har kommit då jag ska klippa mig. Som alltid blir jag jättenervös när jag ska till frisören, för jag går ändå aldrig dit. Detta är andra gången som jag är hos en frisör i stan.. Kanske nervositeten ökar en aning genom att bussen sägs komma fram till stan när min klipptid startar... Hehe. Så det blir att springa! Pojkvännen kom igår trots att han är jättesjuk och mös med mig och idag när jag kommer hem från fisören kommer vi kolla på shrek tror jag, eller någon annan bra film. Nu måste jag dra iväg till bussen, börjar bli bråttom!

Korelius

Epic?

Epic!

Emelie spelar pokémon. Badass..! Vi ska troligen göra kladdkaka... om jag får min vilja igenom :D

Later!

Korelius

sing it.

God morgon! Idag är det bra väder! Molnigt, och lagomt varmt. Idag kan man ju till och med kanske vara ute! Om jag nu kunde ha skor på mig utan att gå som en skadad elefant.. Breakfast for champions blev en limpaskiva, sodastreamat vatten och en sån stor maraboukaka som de har börjat sälja med små chokladbitar och nötter i, mums! För tillfället väntar jag på att min dejt för dagen ska vakna och ringa mig så jag kan börja hitta på saker att göra, kollar på ellen show nu, sedan blir det väl mer pokémon.. Hehe!

Korelius

Fulaste flickan i världen

Sitter än en gång hemma i sängen och förgyller stunden med Håkan Hellström! Gick som sagt ner på stan med Lollo och mös lite härstans. Jag beställde klipptid, var in på cayenne och sen gick vi och fikade på tewe's, riktigt härligt! Efter det gick vi och satte oss vid ån och fylosoferade ett tag innan vi tog bussen hem.
Härlig dag på stan

Köpte även lite saker:
inköp 2011-07-11

En mascara från Isadora Build-up extra volume vattenfast (såklart ;)) Gillade den blåa färgen på tuben! :D
inköp 2011-07-11

Svart ögonskugga från Isadora också. Matt. Behövligt!!!

Nu ikväll har jag ungefär ingenting för mig, så jag ska nog kanske försöka få lite målning gjort eller så, och kolla på tv eller film. Blir bra det! I morgon blir det att vara med Emelie en stund, väl efterlängtat! Skriver mer sen något tag, ha en bra kväll så länge. Kom ihåg,

Korelius ser dig.

making mahself reddeh

springer omkring och fixar mig för jag å Lollis ska ut och shoppa :D Hoho mina ben hatar mig xD
äter frukost... xD

Håret är kvar att fixas och jag har tio minuter på mig att vara hos lollo... xD Hejs!

Korelius

färssjön

Åkte hem ensam från pojkvännen igår kväll eftersom han ville ha lite tid för sig själv. När jag kom hm smsade jag runt lite och det blev en promenad med lollo i slutändan! Jag och lollo har en tendens att gå ganska snabbt ganska länge.. Men igår överträffade vi varandra tror jag! Vi började gå 20:25 och när jag kom hem var hon strax efter 12. Vi gick runt stan och sjukhuset, in i något villaområde där vi inte varit förr och sedan letade vi färssjön. Lollo trodde att det var lite närmare än vad det blev då vi virrade in oss i skogen och något annat vilaområde, men när vi väl kom ut på vägen igen var vi inte så långt borta :) Vi satt där en stund (omkring 45 min) sen började vi gå hemåt igen. När jag kom hem gjorde jag ett halvhjärtat försök till att fixa en visningsbild till min twitter. vid 3-halv4 lyckades jag somna.

fixade lite visningsbilder till twitter

Nu sådär på morgonen efter har jag ont lite här och var från den långa promenaden. Ett lår, en vad och båda fötterna har fått lida för den trevliga stunden. Men icke vila, idag ska vi gå ner på stan och fixa frisörtider och mascaror! Om vädret tillåter åker vi och badar sen. Pojkvännen skulle komma hit efter repet, så det blir väl ikväll något tag. Om inte det, i morgon. Tills dess, hoppas ni har fint väder och härliga dagar!

Korelius

Kalas...

... Är det verkligen inte idag. Utom bihåleinflammationen, illamåendet och jobbiga pennicillinkurer så tror jag att jag håller på att få öroninflammation! Ja bättre än såhär blir det inte! Njuta av sommaren är ett minne blott!

Förlåt, nu är jag klar med mitt klagande. Igår när pojkvännen åkte för att repa med sina 40+are så, trots mitt illamående, bestämde jag mig för att äta ben&jerry's och kolla på nostalgitrippande pokémon! trots det har jag tydligen gått ner i vikt pga av all sjuka, vilket inte är bra. Nu idag har jag gjort ungefär.. Ingenting :)
Jag och pojkvännen åt mat från pizzerian idag även fast ingen av oss faktiskt åt pizza! Nu på kvällen har våran kompis kommit hit och umgåts. De har lekt med kort och kollat på tv. Dehär två grabbarna kacklar mer än höns när de väl träffas! Jag har fortsatt att läsa Bingo Rimérs bok idag. Riktigt rolig faktiskt! Nu har jag en tjatande pojkvän, så jag ska lägga ifrån mig datorn till honom så han kan leka med den!

God natt
Korelius

Solkatt

Tidig morgon... Klev upp klockan 10 efter en väldigt jobbig natt av orolig sömn. Iväg in till stan med världens illamående och in till Bilda klockan 12. 1½ timme senare var jag hemma hos Jimmy som u är kattvakt tsm med mig. Vi åt godmiddag som han gjorde till mig eftersom jag är sjuk. Vilken snäll pojkvän jag har! :)


Vi var också och handlade lite gott. Dricka och glass! Och choklaD och chilinötter... Träffade en kille från ES-ettan också, alltid roligt! När vi gick ut mötte vi solkatten Lizzy på altanen... ;)


Jag å killen ska kolla på Pulp fiction nu. Hoppas den är bra, så som han har tjat om den!
God natt!
Korelius

Spekramox och Nasonex

Efter en lång dag så sitter jag nu i sängen framför tv:n och kollar på project runway. Idag blev det sjukhuset i alla fall efter att jag tröttnat på att må dåligt och är allmänt less på att snörvla och hosta och på brusandet i huvet! Väl på sjukhuset gick jag in till öppna mottagningen och där fick jag hjälp av ingen mindre än mitt exs mamma! Därifrån blev jag skickad till jouren och en doktor fick hjälpa mig. Till röntken för att se om jag har någon vätska i bihålorna, och sedan tillbaka till jouren med resultatet.Slutade i alla fall med att jag fick pennicillin och nässpray not skiten och nu sitter jag här som den pillertrillaren jag föddes till att bli! 3 tabletter om dagen i 10 dagar och 8 spray per dag + de andra 2-3 ibumetinen jag tar. Ikväll tänker jag bara ligga här i sängen och ta det lugnt, och så får vi se hur det blir i morgon. Då åker jag till pojkvännen och är kattvakt.

later.
Korelius

Big 4

Än en gång sen kväll, men nu har vi äntligen kommit hem till pojkvännens. Var hos hans pappa på middag och långdraget The big 4... Visst, sån musik kan väl vara bra, men inte i 5 timmar! Sen mår jag pyton och att sitta där i soffan och känna allt bli värre och värre var tyvärr ingen höjdare.. Jag MÅSTE in på sjukhuset i morgon, hur vet jag inte och när har jag ingen aning om, men jag måste dit.

Nu börjar även pojkvännen babbla om wii och pommes också... ska börja kalla honom "grabben som aldrig blir riktigt mätt". Jag har i alla fall tagit tablett och nässpray så snart ska jag kunna andas och röra på nacken utan att få ont eller höra brusande i skallen i alla fall. Känns skönt!

God natt.
Korelius

Pontus Crib

Kom precis hem igen efter att ha varit hemma hos Pontus, vännen jag pratade om. Vi gjorde ungefär ingenting, speciellt inte jag. Satt och pratade om irrelevanta saker och sedan spelade de lite LA NOIRE vilket är något detektivspel/polisspel av något slag... Jag hjälpte faktiskt till så gott jag kunde! Just nu vill jag nog bara ta och slötitta på något tills sömnen slår till eller spela super mario eller zelda ett tag om min huvudvärk lägger sig.

God natt i alla fall!
Korelius

Bekännelser

Vad har hänt idag som är värt att berätta... Jag ska få pizza! Slog på en klassiker som hawaii idag. Jag och pojkvännen har åkt iväg till hans lägenhet nu och på vägen blev vi sugna på glass så vi drog in en snabbis på willys. Vi tog en Ben&jerrys cookie dough och när jag väl var där hittade jag en väl intressant bok också...!
En flickfotografs bekännelser

Jag är fortfarande sjuk också, men jag ska tydligen följa med till en kompis till oss ikv. Det blir väl sitta i soffa och titta på film :) Det skulle vara fest ikv som skulle vara rolig att gå på, men det är jag för trött för tyvärr.. Jaja, vad kan man göra åt det! För tillfället sitter vi och kollar på någon äldre film med Hulk Hogan i en liten gullig roll. Skriver kanske igen under kvällen!

Ha det! Pizzan kom just!
Korelius

Trött

Klockan är aldeles för mycket och jag är aldeles för trött för att skriva egentligen. Jag har varit ganska sjuk idag och det hade väl varit outhärdligt om inte min pojkvän hade varit här och uppmuntrat mig och varit allmänt gullig. Han hämtar för tillfället ibumetin åt mig. Han har även spenderat största delen av kvällen med att designa min nya blogg med mig hela kvällen...! Visst blir den fin? :) Nu ska jag kolla klart på en grymt bra film som jag inte vet namnet på, men den bygger på Stephen Kings bok Desperation i alla fall. Jag ska lista ut titeln på filmen så ni kan få tag på den sen, eftersom den måste ses! Ja hoppas på att jag snart ska få gå och lägga mig och sova.. Yes :)

Ha det!
Korelius

RSS 2.0